Cheap-parking.nl

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Cheap-parking.nl

De keuze om een parkeerplaats te vinden op Schiphol kan soms wel moeilijk zijn. Zo zijn er tal van aanbieders en verschillen de aangeboden diensten. Het belangrijkst is echter het vinden van een goedkope parkeerplek met daaraan gekoppeld een prima service. Bijcheap-parking.nlis het mogelijk om te kiezen uit de valet parking service of de shuttlebus. beide zijn goed georganiseerd en maken het mogelijk om de auto veilig te parkeren op de bewaakte parking. Daar wordt alles namelijk 1x24u met behulp van camera’s in de gaten gehouden. In het vliegtuig stappen dus, en met een gerust hart de reis vervolgen wetende dat de auto in goede handen is.

Met de valet service wordt je helemaal in de watten gelegd

Het gaat bij deze service niet alleen om de tijdswinst, maar ook het gemak om met de auto tot aan de terminal te rijden en gelijk uit te kunnen stappen. Dat geeft zeker een extra tintje aan het reizen, of het nu om een zakenreis gaat of gewoon een vakantietrip. De sleutels geef je gelijk af aan de medewerker en rijden die de auto voorzichtig naar de parking. Daar kan er worden gekozen voor overdekt of onoverdekt parkeren. Het voordeel van valet parkeren is ook, dat je bij terugkomst gelijk in een auto met draaiende motor kunt stappen. De ruiten zijn dan al schoongemaakt en het interieur al op temperatuur gebracht. Een echte aanrader voor bijvoorbeeld de winter. Ook de moeite van het overwegen waard, zijn de extra’s welke er aangeboden worden zoals het reinigen van de auto. Dat gebeurt allemaal op een professionele wijze en kan ervoor gekozen worden om het interieur of exterieur (was- en poetsbeurt) te laten reinigen.

De shuttle service biedt ook haar diensten aan op een topniveau. De auto staat in dit geval op een parking in de omgeving van Schiphol en wordt je binnen een paar minuten met de shuttlebus naar Schiphol gereden. Bij terugkomst wacht de bus jou al op en ben je dan ook snel weer bij de auto. Bij het reserveren is het belangrijk rekening te houden met het hoogseizoen omdat er dan mogelijk andere tarieven gelden. Ook wordt er een extra toeslag gerekend op het gebruikmaken van de diensten in de avonduren. Het is trouwens ook mogelijk om jouw elektrische auto gelijk op de parking op te laden.

 

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?