Budgetshuttle.nl

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Budgetshuttle.nl

Een geschikte parkeermogelijkheid in de nabijheid van Schiphol vinden is geen probleem meer wanneer je een plek reserveert bij budgetshuttle.nl. deze is er helemaal op gericht om tegen de laagste tarieven een veilige Schiphol parkeerplek te bieden. De jarenlange ervaring op dit gebied heeft ervoor gezorgd dat er snel ingespeeld kan worden op de wensen van de klanten. Die zijn namelijk niet alleen op zoek naar een veilige en goedkope plek, maar ook een naadloze aansluiting op het tijdig kunnen inchecken. Daar zorgt de gratis shuttleservice er wel voor en wordt je bij terugkomst op dezelfde wijze weer op de parking afgezet.

Profiteer van extra lage tarieven

het is mogelijk om op de al voordelige tarieven nog een korting te krijgen wanneer er een account wordt aangemaakt. dit is niet alleen voorbehouden voor zakenmensen, maar ook gewoon vakantiegangers. door in te loggen kunnen alle acties bekeken worden en historische gegevens. dat komt wel handig uit, vooral voor de administratie van zakelijke rijders die vaker gebruik zullen maken van de diensten van budgetshuttle.nl. bij het reserveren is het belangrijk om ook gelijk de voucher uit te printen. die heb je namelijk nodig bij het parkeren. ook dien je 30 minuten voor de aankomst dat telefonisch te melden zodat de medewerkers al gereed staan om je te helpen met de bagage en je gelijk in de pendelbus kan stappen. geen oponthoud dus en ben je binnen “no time” al ingecheckt. belangrijk om te weten, is dat de sleutels achtergelaten dienen te worden. die worden in de kluis opgeslagen en blijven daar veilig tot je weer arriveert. ook daar is de dienstverlening op topniveau. zo wordt je weer met de bagage naar de pendelbus geassisteerde en krijg je bij de parking de sleutels overhandigd. indien er geen bijzonderheden zijn, kan je gelijk weer met de auto vertrekken. wie voor een langere periode weg is gebleven, kan eventueel nog een beroep doen op het personeel wanneer bijvoorbeeld de auto weigert te starten.

Het is daarom ook de moeite waard om te kiezen voor overdekt parkeren of valet parkeren. Ook deze diensten worden namelijk geboden door budgetshuttle.nl en zijn de tarieven ook hier laag gehouden.

Bekijk ook de mogelijkheid om via budgetshuttle.nl jouw visum in orde te laten maken

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?