Budget Parking Schiphol

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Budgetparkingschiphol

Het gebeurt wel vaker: al op weg zijn naar Schiphol en vergeten zijn vooraf aan plek te hebben gereserveerd voor een parkeerplek. Bij budgetparkingschiphol.nl weten ze daar alles van en is het daarom mogelijk om tot 20 minuten voor jouw aankomst een plek te reserveren op de ruime en veilige parking. Dat is wel supersnel en zijn er altijd wel vrije plekken te vinden. Ook over de tarieven hoef jij je geen zorgen te maken omdat die ook concurrend zijn en zelfs lang parkeren tot een aantrekkelijke optie maken. Je hoeft daarbij ook niet de sleutels achter te laten.

Alles is er gericht op een snelle service

Iedereen wil zo snel als mogelijk bij de terminals zijn en duurt het maar 10 minuten met de pendelbus. Die gebruikt de cargobaan en zit de bus dus nooit vast in de file. Een hele geruststelling, vooral voor zij die op het laatste moment gearriveerd zijn. Om alles nog vlotter te laten verlopen wordt er altijd meegeholpen om de bagage in en uit te laden. Voor personen in een rolstoel is het ook mogelijk met de bus mee te reizen. Er zijn ook invalideparkeerplekken vlak bij de ingang beschikbaar. Daar staan er trouwens ook medewerkers gereed om je de nodige instructies te geven of mee te helpen met het inladen van de bagage. Ook bij terugkomst wordt alles voor jou uitgeladen en kan je zo weer met de auto op weg.

Bij het reserveren online is het belangrijk om tijdig aan te geven wanneer er sprake is van wijzigingen. Daar kan dan snel op worden ingespeeld en ben je dus altijd verzekerde van een plek. Omdat de sleutels ook niet achtergelaten dienen te worden, is het ook snel om bij aankomst in de auto te stappen en gelijk weg te rijden. Bekijk dus alle mogelijkheden welke Budgetparkingschiphol te bieden heeft en kijk daarbij ook uit naar de kortingenacties.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?