Best Western Hotel Amsterdam airport

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Best Western Hotel Amsterdam Airport Park sleep & fly

Het gemak om met jouw auto gelijk naar Schiphol te rijden en daar de mogelijkheid te hebben om de auto te parkeren voor de duur van de hele reis, is al een veel gebruikte optie van reizen. Er is echter ook de mogelijkheid om het parkeren te combineren met het verblijf in een hotel in de omgeving. Deze vorm van reizen wordt ook door Best western hotel Amsterdam airport Park sleep & fly geboden en zorgt het voor een waar ontspannen gevoel al voor de aanvang van de vlucht.

Je komt zo ook lekker voordelig uit

Wie op stap gaat met de eigen auto, zal er ongetwijfeld veel voordeel aan hebben. Denk maar aan de tijdswinst en gewoon zelf jouw eigen reisschema bepalen. Het enige zorgpunt vormt vaak echter wel het vinden van een parkeerplek aan het eind van de rit en mag de auto bij Best western hotel Amsterdam airport gewoon geparkeerd worden voor hele periode die je op reis zal zijn. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je alleen gebruik zal maken van de parkeerfaciliteiten, maar ook een kijkje zal nemen wat het hotel nog meer te bieden heeft. Na zo lange autoreis is het altijd prettig om eens de benen te strekken en kan dat in een van de kamers die allemaal voorzien zijn van airconditioning en gratis Wifi. Wie eenmaal uitgepakt heeft, kan een duikje nemen in het zwembad. Een restaurant en bar horen ook tot de hotelfaciliteiten en kan er op verzoek ook een lunchpakket worden klaargezet.

Na flink genoten te hebben kan je op de dag van het vertrek dus met een ontspannen gevoel stappen in de shuttlebus en pak je die ook bij terugkomst.

De vakantie kan dus al van start gaan voordat je op Schiphol in het vliegtuig stapt en is dat ook nog verassend eenvoudig te combineren met het vinden van een veilige parkeerplek voor de auto. Afhankelijk zijn van het openbaar vervoer of een taxi hoeft dus niet en is de park, sleep and fly optie van Best western hotel Amsterdam airport ook welkom voor gezinnen die op reis gaan. Zo kunnen ook de bezienswaardigheden in Amsterdam worden bezocht en kan besloten worden om ook eens even gebruik te maken van alle faciliteiten van het hotel.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?