Bastion Hotel Schiphol 

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp Park Sleep & Fly

Als een van de drukbezochste luchthavens ter wereld, krijgt Schiphol dagelijks tal van reizigers over de vloer die wel eerst hun benen willen strekken in een hotel en daarbij kunnen genieten van al het comfort die zo een hotel te bieden heeft. Dat komt beter uit wanneer er de mogelijkheid wordt geboden om de auto te parkeren en die bij het hotel te laten staan tot je weer terugbent van de reis. Na aankomst tref je de auto aan in dezelfde staat waarin die achtergelaten was en kan je de (terug) reis lekker zelfstandig vervolgen.

Laat je verwennen met alle hotelfaciliteiten

Een hotel moet nu eenmaal een oase van rust zijn waar alle gasten dan ook niets te kort komen en laat Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp zich daarbij niet onbetuigd. Het gaat er immers om, dat men zich gelijk thuis moet voelen en zijn de kamers daarom ook van alle comfort voorzien, van airconditioning tot aan gratis Wifi. Ook een ijskast en koffiezetapparaat mogen er natuurlijk niet ontbreken. Wie er dus voor kiest, kan dus in de kamer alleen al genoeg luxe aantreffen om er daar alle tijd door te brengen, maar valt er wel meer te doen voor zij die liever toch wel op verkenning uit willen gaan. In de omgeving bevindt zich het Haarlemmermeerse Bos. Wie na een lange wandeling terugkomt in het hotel, zal de inwendige mens kunnen versterken in het hotelrestaurant en bevindt zich daar ook de bar. Het uitgebreidt ontbijt wordt in de ochtenduren geserveerd en kan er op de kamer altijd zelf een kopje koffie worden klaargemaakt. Met de gratis shuttlebos ben je al binnen ruim 20 minuten bij de vertrekhal.

Voorbij zijn dus de tijden dat de aanvang van de reis op Schiphol als stressvol werd ervaren en komt de park, sleep and fly optie van Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp dus zeker van te pas. Naast het tot rust komen in een van de vele hotelkamers, kan er ook gebruik worden gemaakt van de gelegenheid om de omgeving te verkennen. Voor het vervoer naar Schiphol zorgt het hotel ook en staat de pendelbus ook te wachten bij de terugkomst. Ook belangrijk om mee te nemen is de mogelijkheid om alle bagage bij de receptie op te slaan waardoor het rondsjouwen van en naar de kamer niet hoeft en alleen het hoognodige meegenomenkan worden.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?