Bastion Hotel Amsterdam Airport

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Bastion Hotel Amsterdam Airport park sleep & fly

Een hotel dient nu eenmaal als baken in de zee te staan voor elke reiziger die tot rust wil komen en wilt genieten van de hotelfaciliteiten. Daar heeft Bastion hotel Amsterdam airport park sleep & fly geen gebrek aan en bestaat er dus uiteraard ook de mogelijkheid om er gelijk jouw auto te parkeren en daarna naar Schiphol af te reizen voor de vlucht. Natuurlijk blijf je wel eerst een nachtje in één van de comfortable kamers slapen en bieden die natuurlijk ook voldoende ruimte voor het heel gezin.

Maak gebruik van de mogelijkheid Amsterdam ook een bezoek te brengen

Amsterdam blijft vanwege haar veelzijdigheid nog altijd een grote aantrekkingskracht uitoefenen en is de ligging van Bastion hotel Amsterdam dan ook ideaal om de stad en zelfs omstreken te verkennen. Daar kun jij je eigen auto voor gebruiken of maak je gebruik van het openbaar vervoer. Wie voor het eerst de Dam oploopt of neerstrijkt in één van de vele cafes of restaurants, zal al gelijk het gevoel krijgen de vakantie begonnen te zijn. Natuurlijk wordt het hotel niet alleen bezocht door vakantiegangers, maar ook tal van zakenmensen. Die kunnen vanuit het hotel snel op de vele zakelijke bestemmingen zijn en komt de mogelijkheid om met de auto te kunnen parkeren op het terrein van het hotel zelf, dus voordelig uit.

Of het nu voor het zakendoen is of voor een vakantie, een drankje pakken op het restaurant of eens genieten van het uitgebreid menu in het restaurant zal iedereen wel goed doen. Bij aankomst kan alle bagage opgeslagen worden bij de receptie en kan dat ongeacht het uur van aankomst. De receptie is namelijk eenmaal 24uur geopend.  Speciaal voor de rokers is er trouwens ook een rokersgedeelte.

Wie dus op het laatste moment dus nog wat inkopen wilt doen of benieuwd is naar alles wat Amsterdam te bieden heeft, zal geen moment twijfelen om een kamer te reserveren bij Bastion hotel Amsterdam airport. Dat kan online en let je er wel op om er op tijd bij te zijn in de drukke periodes. Met een toprestaurant en uitgebreide welnessfaciliteiten, zal iedereen wel een ontspannende bezigheid in het hotel zelf vinden en zo met een uitstekend gevoel de reis kunnen beginnen.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?