Amsterdam Forest Hotel

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over Amsterdam Forest Hotel 

Met 298 comfortabele en ruime kamers, mag Amsterdam forest hotel Park sleep & fly zich tot de grotere hotels rekenen en is dat ook te merken aan de uitstekende dienstverlening. Op steenworp afstand bevindt zich het Centraal Station en kan van hieruit elke gewenste locatie snel en goedkoop bereikt worden. Je hoeft het hotel helemaal niet uit wanneer je gebruik maakt van alle mogelijkheden tot ontspanning zoals de sauna en een heuse overdekt zwembad. Ongeacht de tijd van het jaar kan je er dus een duik nemen en kan je ook een bezoekje brengen aan het fitness centrum.

Parkeren vormt er dus geen probleem

Wie graag op stap gaat met de auto, zal mag privé parkeren bij het hotel en vergeet je wel niet om van te voren een plekje te reserveren.  Het is verder niet nodig om vervolgens met alle bagage naar de kamer te gaan en laat je alles gerust achter bij bagageopslag. Het in- en uitchecken, verloopt dus vlot en ben je dus al snel op de kamer. Die zijn allemaal geluidsdicht uitgevoerd en bevindt zich in elke kamer een airco en een kluisje. Wie ervoor kiest om zich helemaal te laten verwennen, kan het ontbijt ook op de kamer laten bezorgen. Voor de ontspanning is er ook gezorgd en wordt de mogelijkheid geboden om bij de balie kaartjes voor attracties of voorstellingen te bestellen.  De bar is ook goed voorzien en kan er gezellig zitten te borrelen of wat hapjes bestellen. Voor het laten wassen en stomen van alle kleding kan er ook een beroep worden gedaan op de daarvoor aanwezige hotelfaciliteiten. Speciaal om in te kunnen spelen op de behoefte om ook de omgeving te verkennen, is er een excursiebalie aanwezig en kan je daar ook terecht voor het huren van een fiets.

Bij Amsterdam forest hotel Park sleep & fly is het dus al vanaf de aankomst ontspannen geblazen en wordt elke hotelgast in de gelegenheid gesteld om in de omgeving rond te kijken. Bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum en de Dam bevinden zich op korte afstand van het hotel en bevinden er zich ook vele restaurants op loopadstand.

Let er wel op, dat kinderen beneden de 18jaar niet toegestaan zijn in het hotel.

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?