Parkeren Schiphol


Vergelijk Nu

Arranged in just 2 minutes

Always the Best Price

Valet parking

Zelf naar Schiphol rijden naar de juiste vertrekhal en vervolgens gebruik maken van Schiphol valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Schiphol. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Schiphol park, sleep & fly voor. Ideal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.

Goedkoop parkeren Schiphol

Hoeveel dagen wil jij bij Schiphol parkeren? Maak gebruik van onze handige vergelijker en selecteer het aantal dagen. Onze vergelijker laat ook direct zien waar er nog actuele beschikbare plekken zijn. Erg handig als je snel en efficient wilt boeken. Mocht je vragen hebben of assistentie nodig hebben bij het boeken of het vergelijken, neem dan gerust contact met ons op.

Top Keuzes

Dit zijn de favoriete keuzes voor Schiphol parking uitgekozen door het team van Goedkoopparkerenschiphol.eu

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Kan je ook gratis parkeren?

Helaas is dit niet mogelijk.

Kan ik overdekt parkeren?

Ja, dit is bij de meeste garages mogelijk. Hier kan op gefilterd worden. Je kan kiezen uit overdekt of buiten parkeren, waarbij buiten parkeren uiteraard net wat goedkoper is in de meeste gevallen.

Wat is de goedkoopste parkeerplek?

De vergelijker hierboven toont eenvoudig alle prijzen waarbij al is gefilterd op de laagste prijs.

Wat is Valet Parking?

Valet Parking is de luxe variant van parkeren, waarbij je direct naar de airport rijd en iemand voor jouw de auto parkeert. En je de auto ook weer eenvoudig ontvangt bij het terug komen op de airport.

Wat is de goedkoopste manier van parkeren?

Shuttle parking is de goedkoopste optie, Valet parking is duurder. Filter eenvoudig hierboven de goedkoopste prijs om te parkeren.

Hoe onafhankelijk is dit?

De vergelijker is compleet onafhankelijk, wij vergelijken meer dan 15+ partijen waarbij jij kunt filteren op diverse criteria. Geheel onafhankelijk en objectief.

Lang parkeren Schiphol

Met de eigen auto naar Schiphol is de meest comfortabele manier, maar de auto moet natuurlijk wel een geschikte parkeerplek hebben tegen een acceptabele prijs terwijl u weg bent. Goedkoop en lang parkeren Schiphol doe je door gebruik te maken van onze vergelijker. Kies het aantal dagen dat u uw auto wilt parkeren en vind binnen enkele seconde de voordeligste aanbieder.

Parkeren Schiphol airport vergelijken

Maak een keuze uit het aantal dagen om een vergelijking te maken:

In bovenstaande vergelijking worden  de  parkeeraanbieders rondom Schiphol airport met elkaar vergeleken. Alle parkeerplekken liggen binnen een straal van 15 kilometer vanaf Schiphol, per aanbieder kunt u in de vergelijking zien hoeveel kilometer deze van Schiphol afligt. Bij alle aanbieders wordt u met een shuttle bus naar de juiste vertrekhal gebracht, bij terugkomst wordt u ook weer door dezelfde shuttle bus opgehaald en naar uw auto gebracht. Wilt u geen gebruik maken van de shuttle service? Dan is valet parking Schiphol de perfecte oplossing voor u.

Goedkoop parkeren is mogelijk

Het is al lang niet meer zo dat parkeren Schiphol erg duur hoeft te zijn, een aantal jaren geleden waren er nog maar weinig externe parkeerbedrijven bij dit vliegveld. Dankzij de toegenomen concurrentie de afgelopen jaren is ook de prijs voor een parkeerplek flink gedaald, wat natuurlijk erg voordelig is voor de reizigers in Nederland. Een nadeel voor de reizigers is dat het door het grote aanbod van parkeeraanbieders lastig is om de goedkoopste en een betrouwbare aanbieder te vinden. Daarom hebben wij op deze website een vergelijking gemaakt waarin de betrouwbare parkeeraanbieders rondom Schiphol zijn opgenomen zodat u voordelig Schiphol parkeren kunt.

Wij doen er alles aan om de vergelijking zo actueel mogelijk te houden door regelmatig te controleren of er nieuwe aanbieders zijn en of aanbieders de prijzen gewijzigd hebben.  Hierdoor bieden wij een betrouwbare vergelijking aan, het kan echter een enkele keer voorkomen dat een prijs verouderd is hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Drie verschillende parkeermogelijkheden

Voor het parkeren Schiphol van uw auto zijn er drie verschillende mogelijkheden bij het vliegveld Schiphol beschikbaar.  De eerste  is shuttle parking, in de meeste gevallen de goedkoopste mogelijkheid. De tweede is valet parking, deze wordt als een luxere optie gezien. De derde mogelijkheid is park, sleep & fly, de meest functionele optie om je auto te parkeren.

Shuttle parking is de meest gebruikte manier om te parkeren. Bij deze mogelijkheid reserveert u online een parkeerplek op een door u gekozen datum en eventueel tijdstip. Op deze datum rijdt u zelf naar de parkeergarage van de aanbieder om de auto te parkeren. Vanaf het parkeerterrein wordt u door een  shuttle bus naar de juiste vertrekhal van uw vlucht gebracht. Doordat alle aanbieders vlakbij Schiphol liggen zou dit niet veel extra tijd kosten. Terwijl u op vakantie bent staat de auto veilig geparkeerd bij de aanbieder. Als u terug bent van vakantie staat de shuttle bus op u te wachten om u terug te brengen naar uw eigen auto. Vanaf het parkeerterrein kunt u zelf weer met de eigen auto naar huis rijden.

Valet parking is een concept wat is overgewaaid uit Amerika en is een luxere variant op het shuttle parking. Doordat het een luxere optie is ligt de prijs van valet parking ook een stukje hoger dan bij shuttle parking, maar hoe langer u parkeert hoe kleiner het prijsverschil wordt tussen deze twee opties. Bij valet parking rijdt u vanaf uw huis zelf naar de juiste vertrekhal bij de luchthaven. Met de parkeeraanbieder heeft u een tijdstip afgesproken zodat er een chauffeur klaar kan staan die de auto van u overneemt. U gaat zelf naar het vliegtuig om uw vlucht te halen en de chauffeur van de parkeergarage zorgt ervoor dat uw auto netjes geparkeerd wordt. Ook bij terugkomst van vakantie staat uw eigen auto klaar bij de juiste aankomsthal zodat u zonder tijdverlies naar huis kunt gaan.

Park,Sleep & Fly is een mogelijkheid waar enkele hotels rondom Schiphol mee begonnen zijn. Vooral voor mensen die een vlucht vroeg in de morgen hebben is dit de ideale manier om toch nog een goede nachtrust te hebben. U rijdt namelijk een dag voor uw vlucht naar het hotel, hier parkeert u de auto en overnacht u in het hotel. De andere dag wordt u door een shuttle bus van het desbetreffende hotel naar de juiste vertrekhal gebracht net als bij het shuttle parking. Vaak betaalt u bij park, sleep & fly alleen voor de hotelovernachting en kunt u de auto uw gehele vakantie gratis laten staan op de parkeerplaats van het hotel. Bekijkt u onze pagina over deze mogelijkheid om de voordeligste aanbieder te vinden.