247parking.nl

Lees reviews & vergelijk prijzen

Meer informatie over 247parking.nl

Snel en veilig parkeren is altijd wel nodig en speelt 247parking.nl goed in op die wensen. OpSchiphol aangekomen wil een ieder natuurlijk zo snel als mogelijk de bagage uitladen en op weg naar de incheckbalie. Door vooraf een goede parkeeroptie te kiezen, verloopt alles vlot en ben je er ook van gegarandeerd dat de auto in veilige handen is. Het kan nooit de bedoeling zijn dat tijdens jouw afwezigheid schade aan het voertuig aangebracht zal worden en moet jouw vakantie er dus niet door “verpest” worden.

Er worden twee diensten aangeboden

Het gemak dient de mens en biedt 247parking.nl de mogelijkheid om te kiezen voor shuttle of valet parkeren. De eerste optie spreekt al voor zich en zal de auto op een parking welke zich op een grote afstand van de terminal bevindt, achtergelaten dienen te worden. Geen nood, want met de shuttlebus ben je er al binnen een paar minuten en staat dezelfde bus weer tot jouw beschikking bij aankomst.Het voordeel van de bus is, dat die altijd en met een flexibel schema beschikbaar is. Dat betekent dat je altijd op tijd aanwezig zal zijn om in te kunnen checken. De sleutels van de auto dienen bij de balie afgegeven te worden en worden die allemaal veilig in de kluis bewaard. Ondertussen staat de auto geparkeerd op een volledig afgesloten en verlicht parkeerterrein.

Wie graag nog meer gemak wenst, zal voor valet parkeren kiezen. Bij deze optie rij je de auto naar de P1 parking, betaalt die  en neem jouw parkeerticket waarna de sleutel overhandigd moet worden aan de medewerker daar. Die rijdt de auto vervolgens naar de eigen parking van 247parking. Bij terugkomst staat de medewerker al gereed met de sleutel en tref je de auto aan op P1. reserveren gaat snel en kan je altijd nog de nodige veranderingen plegen. Met de speciale app kan je ook alle bewegingen van de auto volgen en bestaat er dus nooit twijfel over wat

 

Vergelijk deze aanbieder

Vragen of onduidelijkheden?