Kan ik ook overnachten en parkeren op Schiphol?

Wanneer u voor of na uw reis wilt parkeren en overnachten op Schiphol, dan zijn er hotels die u deze mogelijkheid bieden. Deze hotels liggen op enkele minuten afstand van Schiphol. De ideale manier om uitgerust aan uw reis te beginnen, of om uw reis voort te zetten. Op schipholparking.nl kunt eenvoudig hotels vergelijken die dit aanbieden.

Wilt u overnachten voor uw vertrek? Nadat u een hotel heeft gekozen en een reservering heeft gemaakt, kunt u de dag voor vertrek inchecken bij het hotel. U kunt dan genieten van de faciliteiten die uw hotel te bieden heeft, waarna u de volgende dag met een shuttlebus naar Schiphol wordt gebracht. Uw auto blijft veilig staan op het parkeerterrein van het hotel. Wanneer u terug op Schiphol bent en uw bagage heeft opgehaald, dan brengt de shuttlebus u weer naar uw auto bij het hotel.

Het is natuurlijk ook mogelijk om in een hotel te overnachten nadat u terug bent gekomen van uw reis. Dit gaat op vrijwel dezelfde manier; bij terugkomst wordt u bij het hotel gebracht en vervolgens kunt u inchecken voor een overnachting. De volgende dag checkt u weer uit, waarna u uitgerust uw reis kunt vervolgen.

U kunt ook kijken op de algemene pagina over parkeren en overnachten.

 

Parkeren-en-overnachten