Wat kan ik het beste doen als ik iemand wil wegbrengen naar Schiphol?

Wanneer u iemand wilt wegbrengen naar Schiphol, dan heeft u een aantal mogelijkheden:

P1-kort-parkeren3Als u iemand wilt uitzwaaien en hier even de tijd voor wilt nemen, dan kunt u het beste gebruikmaken van Schiphol P1 Kort Parkeren. U parkeert uw auto dan op parkeerterrein P1, op enkele minuten loopafstand van de incheckbalie. U betaalt 1 euro per 10 minuten, met een maximaal dagtarief van 37,50.

 

 

 

 

 

 

 

 

Als u alleen even iemand wilt afzetten, dan kan dat voor de deur. Vanaf afslag Schiphol (op de A4) volgt u de borden ‘Vertrekhal’. U komt dan op de weg die voor de vertrekhallen langs loopt. Hier staat op borden aangegeven welke luchtvaartmaatschappij zich in welke vertrekhal bevindt. Op deze weg mag alleen worden gestopt om passagiers te laten uitstappen en bagage uit te laden. U kunt hier niet parkeren.

Wegbrengen-niet-parkeren2

 

 

Wilt u comfortabel parkeren en in alle rust en ruimte iemand wegbrengen? Dan kunt u ook kiezen voor Schiphol Privium Plus Parking.  De parkeerplekken van Privium 1 bevinden zich vooraan in de parkeergarage P1 Kort Parkeren, op enkele minuten lopen van de terminal. U kunt gebruik maken van de eigen ingang voor Privium Plus-leden. Vooraf reserveren is niet nodig.