Wat is Park & Travel (P3) op Schiphol?

Park&Travel is de naam die voorheen werd gebruikt voor de flexibelere variant van Schiphol Smart Parking. Voor beide varianten werd gebruik gemaakt van parkeerterrein P3. Dit parkeerterrein is nog steeds in gebruik, maar de algemene term voor parkeren op P3 is tegenwoordig P3 Lang Parkeren. P3 is bedoeld voor lang parkeren (vanaf 3 dagen). Het terrein ligt even buiten Schiphol. U kunt op één van de onoverdekte plekken parkeren of kiezen voor parkeren in de overdekte garage. Vanaf het terrein rijdt een gratis shuttlebus die u binnen 5 minuten naar de terminal brengt. Om bij parkeerterrein P3 te komen, volgt u de borden Lang Parkeren. Het adres voor uw navigatiesysteem is Holiday Avenue, Schiphol, Haarlemmermeer.

Voor korter parkeren (tot 2 dagen) verwijzen wij u graag naar de optie P1 Kort Parkeren. Voor lang parkeren tegen een voordelig tarief kunt u terecht op P4 Basic Parking.

 

P3-park-travel2

 

Naast Park & Travel van Schiphol, kunt u natuurlijk ook kiezen voor een van de vele externe parkeeraanbieders. Parkeren bij een van de externe aanbieders kan goedkoper zijn dan parkeren bij Schiphol zelf. U parkeert uw auto op het parkeerterrein van de aanbieder en u wordt vervolgens met een gratis shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Op schipholparking.nl kunt u deze aanbieders met elkaar vergelijken en een reservering maken.