Wat is P1 Kort Parkeren op Schiphol?

P1 Kort Parkeren op Schiphol is bedoeld voor mensen die maximaal 48 uur willen parkeren op Schiphol. Er kunnen verschillende situaties zijn waarin u kort wilt parkeren op Schiphol. Bijvoorbeeld als u een weekendje weg gaat, als u Schiphol kort wilt bezoeken, of als u iemand wilt ophalen of wegbrengen en daar wat meer tijd voor wilt nemen. Wanneer u een kort bezoek aan Schiphol wilt brengen, parkeert u uw auto in parkeergarage P1, vlakbij de terminal. Vanaf P1 loopt u binnen een paar minuten via een overdekt pad naar de vertrek- en aankomsthallen. U kunt gewoon naar de garages rijden of vooraf uw parkeerplaats reserveren. Parkeren op P1 kost 1 euro per 10 minuten, met een maximum van 37,50 euro per dag.

U vindt P1 Kort Parkeren door de borden ‘Parkeren Schiphol’ en daarna ‘P1 Parkeren (0-48 uur) & ophalen’ te volgen. Het adres voor uw navigatiesysteem is Ceintuurbaan Zuid, 1118 CX Schiphol, Haarlemmermeer.

U kunt echter ook kiezen voor parkeren bij een van de externe aanbieders. Deze zijn doorgaans goedkoper dan parkeren op P1. U staat dan wel verder weg, maar u kunt gebruikmaken van een gratis shuttleservice. Op schipholparking.nl kunt u alle aanbieders vergelijken. Selecteer hiervoor de optie ‘kort/lang parkeren’ en vul de vertrek- en terugkomstdag in. Desgewenst kunt u bij het maken van uw keuze ook rekening met de waardering voor de aanbieders en de afstand/reistijd.