Wat is de goedkoopste manier van kort parkeren op Schiphol?

Er zijn verschillende manieren om goedkoop kort te parkeren op Schiphol. Afhankelijk van hoe lang u wilt parkeren, zijn dit de voordeligste opties:

Wanneer u kort wilt parkeren op Schiphol, bijvoorbeeld een paar uurtjes om iemand weg te brengen op te halen , dan kunt u het beste gebruikmaken van Schiphol P1 Kort Parkeren. Hierbij staat uw auto overdekt en dicht bij de terminal geparkeerd. U betaalt hiervoor 1 euro per 10 minuten, met een maximum van 37,50 euro per dag.

Wilt u een hele dag parkeren of gaat u een weekendje weg? Ook dan kunt u ook gebruikmaken van P1 Kort Parkeren, maar u bent een stuk voordeliger uit door te parkeren bij een van de externe aanbieders. Bij de externe aanbieders van parkeren staat u wel iets verder weg, maar u wordt met een gratis shuttlebus naar de terminal gebracht. Op schipholparking.nl kunt u deze aanbieders met elkaar vergelijken op prijs, waardering en afstand. De vergelijker toont u binnen no-time de goedkoopste manier van kort parkeren op Schiphol.

Wilt u iemand wegbrengen en alleen even afzetten? Dat kan direct voor de vertrekhallen. Hier mag alleen worden gestopt om passagiers te laten uitstappen en bagage uit te laden. U kunt hier dus niet parkeren.

Ga voor meer informatie over kort parkeren naar de pagina ‘Kort parkeren op Schiphol, hoe kan ik dat het beste doen?