Kan ik mijn elektrische auto opladen tijdens het parkeren op Schiphol?

Wanneer u uw elektrische auto parkeert op Schiphol, dan zijn er een aantal locaties waar u uw auto kunt opladen. Deze locaties zijn als volgt:

  • P1 Kort Parkeren: In P1 kunt u uw elektrische auto opladen, indien er plaats beschikbaar is. U vindt de elektrische laadpalen op de eerste verdieping in rij 101 (Windmolen). Het verbruikstarief van elektrisch laden is € 0,30 per kWh met een starttarief van € 1,00. De laadpunten zijn niet vooraf te reserveren.
  • P3 Lang Parkeren Garage: In de garage van P3 kunt u uw elektrische auto opladen, indien er plaats beschikbaar is. U vindt de elektrische laadpalen op de begane grond rechts van de ingang. Het verbruikstarief van elektrisch laden is € 0,30 per kWh met een starttarief van € 1,00.
  • P6 Valet Parking: Geef bij de servicebaliemedewerker aan dat u een elektrische auto heeft. Wanneer u terugkomt van uw reis zorgen medewerkers ervoor dat uw auto is opgeladen. Het verbruikstarief van elektrisch laden is € 0,30 per kWh met een starttarief van € 1,00.
  • Terminal Valet Parking: Geef bij de servicebaliemedewerker aan dat u een elektrische auto heeft. Wanneer u terugkomt van uw reis zorgen medewerkers ervoor dat uw auto is opgeladen. Het verbruikstarief van elektrisch laden is € 0,30 per kWh met een starttarief van € 1,00.

In de opties in de linkerbalk van de vergelijker kunt u ook bij andere parkeeraanbieders kiezen voor opties rondom het parkeren van een elektrische auto. U kunt kiezen voor “Elektrische auto opladen”, “Elektrisch laden Tesla” of “Elektrisch laden plug-in”.