Valet parking Schiphol

Valet parking Schiphol
De snelste manier van parkeren op Schiphol is valet parking. Hierbij wordt uw auto door een chauffeur voor u geparkeerd, zodat u direct in kunt checken. Makkelijker kan niet. U kunt kiezen uit Schiphol Holiday Valet Parking in P6, Schiphol Valet Parking bij de vertrekhallen, of uit één van de externe aanbieders van valet parking.

Schiphol Holiday Valet Parking in P6
Parkeert u langer dan 5 dagen op Schiphol, dan kunt u gebruikmaken van Holiday Valet Parking van Schiphol zelf. Hiervoor kunt u rijden naar P6 en daar uw sleutels afgeven. Vooraf reserveren is verplicht en dit kan tot 1 dag voor uw vertrek. Het aantal plaatsen is beperkt.

Schiphol Valet Parking
Een andere mogelijkheid is Schiphol Valet Parking. Hiervoor parkeert u in de speciale sectie tussen vertrekhal 2 en 3, waarna u uw sleutels afgeeft. Reserveren is verplicht en dit kan tot vlak voor vertrek. Voor last-minute reserveren betaalt u een toeslag. Ook zijn er extra services beschikbaar zoals autowassen en bandenwissel.

Valet parking bij andere aanbieders
U kunt ook kiezen voor valet parking bij één van de externe aanbieders. Wanneer u hiervoor een reservering heeft gemaakt, dan hoeft u alleen nog maar met uw auto naar de vertrekhal op Schiphol te rijden. Ongeveer 15 minuten voor aankomst belt u met de aanbieder van de valet parking. Vervolgens zal er een chauffeur naar u toekomen bij de vertrekhal, u geeft de sleutels aan de chauffeur en deze zal uw auto netjes parkeren. Wanneer u terugkomt, belt u opnieuw en de chauffeur brengt dan uw auto weer terug naar de terminal.

Valetschiphol

Vergelijk de aanbieders van valet parking Schiphol

Op schipholparking.nl kunt u de verschillende aanbieders vergelijken op prijs en waardering. Zo kunt u zien welke aanbieder van valet parking het meest voordelig is, of kunt u kijken hoe andere reizigers de aanbieders waarderen. Zo kunt u een bewuste keuze maken en met een gerust hart op reis gaan. Onze vergelijker is ook direct onderaan deze pagina te vinden.

Allinparking

 

valet parking Schiphol