Parkeren Schiphol aanbieding

Parkeren Schiphol aanbieding | vergelijk alle parkeertarieven!
Speciale acties en korting voor parkeren op Schiphol. Die vindt u in onze vergelijker. Vergelijk makkelijk en snel alle parkeertarieven Schiphol en reserveer zorgeloos en zeker via Schipholparking.nl.

 

Parkeren Schiphol aanbieding

Parkeren Schiphol aanbieding, in onze vergelijker ontvangt u een overzicht van onze speciale acties en kortingen die we u mogen aanbieden voor het parkeren op en nabij Schiphol. Profiteer ervan en reserveer vandaag nog uw parkeerplek.

Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden van parkeren op Schiphol.

 

Lang parkeren Schiphol

Wanneer u langer dan 2 dagen wilt parkeren op Schiphol, dan kunt u het beste kiezen voor lang parkeren Schiphol. Hiervoor heeft u verschillende mogelijkheden.

Smart Parking P3
De voordeligste optie van Schiphol zelf is Smart Parking op P3. Smart Parking is beschikbaar vanaf 3 dagen parkeren en alleen door vooraf te reserveren. De plaatsen zijn beperkt, afhankelijk van drukte en de periode. Wanneer Smart Parking niet beschikbaar is, dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van Park & Travel van Schiphol. Deze optie is mogelijk vanaf 2 dagen parkeren. U hoeft hiervoor niet te reserveren en dit is ook iets voordeliger. In beide gevallen parkeert u op Schiphols eigen parkeerterrein P3 en wordt u met een snelbus naar de terminal gebracht.

Externe aanbieders parkeren Schiphol
Naast deze parkeermogelijkheden van Schiphol zelf, kunt u ook kiezen voor een van de vele externe parkeeraanbieders. Voor een compleet overzicht, makkelijk parkeren vergelijken en direct reserveren gebruikt u de vergelijker hierboven. Dat is pas echt goedkoop parkeren Schiphol!

 

Kort parkeren Schiphol

Er zijn verschillende manieren om kort te parkeren op Schiphol. Afhankelijk van hoe lang u wilt parkeren, zijn dit de mogelijkheden.

Een paar uurtjes parkeren?
Wanneer u kort wilt parkeren op Schiphol, bijvoorbeeld een paar uurtjes om iemand weg te brengen of op te halen, dan kunt u het beste gebruikmaken van Schiphol Terminal Parking in P1/P2. Hierbij staat uw auto overdekt en dichtbij geparkeerd.

De hele dag parkeren?
Wilt u een hele dag parkeren of gaat u een weekendje weg? Dan kunt u ook gebruikmaken van Schiphol Terminal Parking, maar u bent een stuk voordeliger uit door te parkeren bij een van de externe aanbieders zoals Allinparking.

Allinparking

Iemand even snel ophalen?
Wanneer u iemand snel even wilt ophalen, dan kunt u het beste parkeren in Schiphol Short Stop Parking (P6). Uw auto staat hierbij overdekt en dicht bij de aankomsthal geparkeerd. Het eerste kwartier parkeren is gratis, daarna betaalt u 2 euro per 12 minuten. Wanneer u langer dan 30 minuten parkeert, dan is Schiphol Terminal Parking voordeliger.

Iemand even afzetten bij de vertrekhal kan gratis.
Wilt u iemand alleen even wegbrengen en afzetten bij Schiphol? Dat kan direct voor de vertrekhallen. Hier mag alleen worden gestopt om passagiers te laten uitstappen en bagage uit te laden. U mag hier niet parkeren.

Parkeren Schiphol aanbieding: Voor een compleet overzicht, makkelijk parkeren vergelijken en direct reserveren gebruikt u de vergelijker hierboven.

 

Valet parkeren Schiphol

De snelste manier van parkeren is valet parking. Wanneer u gebruik wilt maken van valet parking op Schiphol, dan kunt u kiezen uit Schiphol Holiday Valet Parking en Schiphol Valet Parking van Schiphol zelf, of uit een van de externe aanbieders van valet parking. De externe aanbieders zijn vaak goedkoper dan valet parking van Schiphol. Om de prijzen van valet parking te vergelijken en direct te reserveren kijkt u in bovenstaande vergelijker.

Meer informatie over lang parkeren, kort parkeren en valet parkeren op Schiphol vindt u in de veelgestelde vragen op onze site.

Parkeren Schiphol aanbieding - P1