Lang parkeren Schiphol

Lang parkeren Schiphol? Vergelijk alle parkeertarieven!
Wanneer u langer dan 48 uur wilt parkeren op Schiphol, dan kunt u het beste kiezen voor lang parkeren. Dit kunt u doen op P3, of bij één van de parkeeraanbieders in de omgeving.

Lang parkeren Schiphol

Parkeren op P3
Lang parkeren op P3 is goedkoper dan parkeren in P1/P2. U staat wel iets verder weg, maar u kunt gebruik maken van de gratis shuttlebus die u van en naar de terminals brengt. Uw auto staat niet overdekt op P3. U kunt kiezen uit Schiphol Smart Parking en Schiphol Park & Travel.

Parkeren op een terrein in de omgeving
U kunt ook kiezen om uw auto te parkeren op één van de andere parkeerterreinen in de omgeving van Schiphol. Dit werkt vrijwel hetzelfde als parkeren op P3, alleen kunt u in dit geval kiezen uit veel verschillende aanbieders. U kunt een aanbieder uitkiezen en vervolgens een reservering plaatsen. Hierna hoeft u op de dag van vertrek alleen nog maar uw auto te parkeren op het betreffende terrein, waarna u met een shuttlebus naar de juiste vertrekhal wordt gebracht. Wanneer u terugkomt, wordt u met de shuttlebus weer naar uw auto op het parkeerterrein gebracht. De meeste van de parkeeraanbieders hebben de mogelijkheid om te kiezen voor overdekt parkeren.

Airportparking

Vergelijk de parkeeraanbieders
Op schipholparking.nl kunt u de verschillende aanbieders vergelijken op prijs, reistijd en waardering. Zo kunt u bijvoorbeeld zien waar u het meest voordelig kunt parkeren, of kunt u kijken hoe andere reizigers de aanbieders waarderen. Zo kunt u een bewuste keuze maken en met een gerust hart op reis gaan.

Allinparking

 

p3-lang-parkeren-Schiphol